Zahvalnica Завода за заштиту здравља радника МУП-а Републике Србије

Дана 13.10.2020. године, директор Завода за заштиту здравља радника МУП-а Републике Србије др Милан Петковић и шеф медицине рада др Драган Петровић, посетили су канцеларију НС ИПА Србије, којом приликом су уручили Захвалницу председнику проф. др Небојши Пантелићу за донацију и опремање шест ординација са потребним намештајем, канцеларијским материјалом, лап топом и др.

Том приликом председник проф. др Небојша Пантелић је упознао госте са активностима ИПА и њеним значајем за државу и Министарство унутрашњих послова и захвалио се свим медицинским радницима који раде у Заводу за заштиту здравља на несебичној жртви у лечењу оболелих радника МУП-а од вируса короне.

Такође је истакао да ће НС ИПА Србија и даље помагати и допринети побољшању услова за њихов рад у борби против ове опаке пошасти, која је захватила целу планету.

Председник проф. др Небојша Пантелић је у знак захвалности и подршци свим запосленим медицинским радницима у Заводу за заштиту здравља, директору др Милану Петковићу уручио златну плакету НС ИПА Србије и лап топ за ковид амбуланту.