Zahvalnica Zavoda za zaštitu zdravlja radnika MUP-a Republike Srbije

Dana 13.10.2020. godine, direktor Zavoda za zaštitu zdravlja radnika MUP-a Republike Srbije dr Milan Petković i šef medicine rada dr Dragan Petrović, posetili su kancelariju NS IPA Srbije, kojom prilikom su uručili Zahvalnicu predsedniku prof. dr Nebojši Panteliću za donaciju i opremanje šest ordinacija sa potrebnim nameštajem, kancelarijskim materijalom, lap topom i dr.

Tom prilikom predsednik prof. dr Nebojša Pantelić je upoznao goste sa aktivnostima IPA i njenim značajem za državu i Ministarstvo unutrašnjih poslova i zahvalio se svim medicinskim radnicima koji rade u Zavodu za zaštitu zdravlja na nesebičnoj žrtvi u lečenju obolelih radnika MUP-a od virusa korone.

Takođe je istakao da će NS IPA Srbija i dalje pomagati i doprineti poboljšanju uslova za njihov rad u borbi protiv ove opake pošasti, koja je zahvatila celu planetu.

Predsednik prof. dr Nebojša Pantelić je u znak zahvalnosti i podršci svim zaposlenim medicinskim radnicima u Zavodu za zaštitu zdravlja, direktoru dr Milanu Petkoviću uručio zlatnu plaketu NS IPA Srbije i lap top za kovid ambulantu.