Kosmetski susreti 2015

U subotu 05.09.2015. godine, na Vlasinskom jezeru, je u organizaciji IPA Regije Kosovsko Pomoravlje, održana tradicionalna manifestacija međunarodnog karaktera pod nazivom „Kosmetski susreti 2015″. Ovaj prijateljski skup je, pored predstavnika regija iz Srbije, uveličao i predsednik IPA Sekcije Srbija dr Nebojša Pantelić, kao i delegati IPA Sekcija drugih država – Rusije, Makedonije, Rumunije, Hrvatske, BIH, i dr.

U toku prepodnevnih sati su u okviru manifestacije održana takmičenja iz više sportskih disciplina, kao što su takmičenje u praktičnom streljaštvu, ribolovu, pikadu i spremanju riblje čorbe. Predstavnici IPA Regije Beograd Bojan Nikolić, Dejan Ćirilović i Aleksandar Nikolić su u sportskom nadmetanju osvojili I mesto u ekipnom takmičenju iz praktičnog streljaštva, dok je u pojedinačnoj konkurenciji, naš predstavnik Dejan Ćirilović, osvojio srebrnu medalju.

Svečanu večeru su prigodnim govorom i dodelom osvojenih nagrada, otvorili predsednik IPA Sekcije Srbija dr Nebojša Pantelić i domaćin i predsednik IPA Regije Kosovsko Pomoravlje Dobrivoje Stojanović. Zahvalnicu za učešće na manifestaciji u ime IPA Regije Beograd, primio je podpredsednik regije Vitomir Golušin. Po dodeli nagrada i zahvalnica, prisutnima su se obratili delegati – predstavnici IPA Sekcija drugih država, nakon čega je svečana večera nastavljena uz bogat kulturno-umetnički program i u duhu slogana „SERVO PER AMIKECO“!

« od 2 »