REGIONALNI SKUP „JAKA ŽENA“

Dana 18. i 19. oktobra 2019. godine u  Vrnjačkoj Banji, organizovan je regionalni skup pod nazivom „Jaka žena“, kao i 6. dodela priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života pod nazivom „Dama i džentlmen godine“.

Konferencija je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja, opštine Vrnjačka Banja i Privredne komore Srbije.

Regionalna konferencija „Jaka žena“, organizovana je pod sloganom 1000 minuta predavanja i treninga za 1000 žena sa Balkana i imala je za cilj da okupljenim ženama omogući prisustvo na penelima vezanim za prevenciju nasilja nad ženama, biznis, zdravlje i dr, na kojima su se pojavili eminentni predavači.

Učešće na panelu koji je bio posvećen nasilju nad ženama uzeo je i prof. dr Nebojša Pantelić, predsednik NS IPA Srbija, koji je govorio o aktivnostima IPA u ovoj oblasti, podršci žrtvama nasilja i prevenciji. Takođe je, kao prvi džentlmen koji je dobio ovu titulu 2016. godine, uručio nagrade uspešnim damama iz različitih oblasti.

Share/Podeli