PREDSEDNIK SEKCIJE POSETIO PU U KRUŠEVCU

Predsednik IPA Sekcije Srbija, prof. dr Nebojša Pantelić, posetio je Policijsku upravu u Kruševcu, gde se sastao sa Miljanom Petrovićem, načelnikom PU i njegovim saradnicima. Na sastanku je bilo reči o aktivnostima IPA Sekcije Srbija na domaćem i međunarodnom planu, koje su doprinele ugledu države i Ministarstva unutrašnjih poslova u svetu, kao i o aktivnostima IPA Regije Kruševac, koje su ocenjene sa najvećom ocenom.
Predsednik se zahvalio načelniku Petroviću na podršci i razumevanju, koje je zajedno sa svojim saradnicima pružio IPA Regiji Kruševac u realizaciji mnogobrojnih aktivnosti, a koje su izazvale veliku pažnju građana i lokalne samouprave sa kojom inače postoji odlična saradnja.
Aktivnosti IPA Regije Kruševac su pohvaljene od strane načelnika Petrovića i imaće punu podršku i u narednom periodu za aktivnosti na afirmaciji policije i čitavog ministarstva. U tom smislu, dogovoreno je i otvaranje IPA kancelarije.
Predsednik Pantelić je održao sastanak i sa IS IPA Regije Kruševac na čelu sa Aleksandrom Baraćem, predsednikom Regije na kome su dogovorene buduće aktivnosti u ostvarivanju IPA ciljeva.