PREDSEDNIK SEKCIJE POSETIO CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU U SREMSKOJ KAMENICI

Predsednik IPA Sekcije Srbija prof. dr Nebojša Pantelić, posetio je dana 27. jula 2017. godine, Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, gde je održao sastanak sa Miroslavom Mijailovićem, načelnikom centra i Biljanom Puškar, zamenicom načelnika centra. U srdačnom razgovoru, predsednik Sekcije Srbija je najpre pohvalio COPO i njegove aktivnosti, koje u mnogome doprinose ugledu Ministarstva unutrašnjih poslova, kojom prilikom je istakao i lična pozitivna iskustva koja je kroz svoju policijsku karijeru imao u centru, kao i odličnu saradnju sa nastavnim osobljem. Takođe, posebno se zahvalio na podršci koje je najviše rukovodstvo pružilo u afirmaciji ciljeva i zadataka IPA i generalnom sekretaru Sekcije Srbija, mr Miloradu Petkoviću.

Povodom obeležavanja 10. godina od osnivanja IPA Sekcije Srbija, predsednik je predložio da se od polaznika COPO formira hor, koji bi učestvovao na centralnom događaju tj. „Svečanoj akademiji“ u Beogradu, za šta je dobio punu podršku.

Predsednik je ovom prilikom ispred IPA Sekcije Srbija poklonio jedan lap top za unapređenje procesa nastave i najavio pomoć u opremanju centra. Nakon toga izvršio je obilazak centra i razgovarao sa polaznicima.