Potpisan sporazum o popustu u Apart hotelu „Kopaonik“

                                                                                                         SPECIJALNA  PONUDA 

                                                           ZA ČLANOVE INTERNACIONALNE  POLICIJSKE ASOCIJACIJE – IPA

                                                                                                             u periodu  od  15.04.do 30.12.2021.

Na istočnoj padini  u podnožju Kopaonika na  oko 276 km udaljenosti  od Beograda , nalazi se turističko mesto  Brzeće gde je smeten i naš objekat Apart hotel „Kopaonik“** na 1.100 m nadmorske visine .Podnožje Kopaonika dostupnije je i pitomije od vrhova tako da je idealno za svaku vrstu odmora i rekreacije. Turističko mesto Brzeće sa svojom uslugom, hotelima, restoranima, skijaškim stazama, gondolom, vožnjom, kvadovima i  sportskim terenima pruža vam  raznovrsne mogućnosti za odmor, rekreaciju, zabavu, sport.  Kako se nalazi na idealnoj nadmorskoj visini   ovo turističko mesto  pruža sva lekovita dejstva čistog vazduha ( efekat vazdušne banje), idealan za oporavak i odmor kompletne porodice kao i osoba sa zdravstvenim tegobama.  Predivna okruženje sa prirodnim i istorijskim znamenitostima ovog kraja upotpuniće vaš boravak.

U prijatnom ambijentu  Apart hotela Kopaonik ** nalazi se restoran , staklena bašta, kafe bar , noćni klub , TV sala,  sala za sastanke,  wi-fi u celom objektu, prostorije za stoni tenis i bilijar , ski – servis i ski ostava. Objekat  poseduje  61 smeštajnu jedinicu

/ tipa studio i apartmane/. U sastavu svakog studija i  apartmana nalazi se kompletno opremljena  mini kuhinja, frižider , TV sa mogućnošću prijema satelitskog i internog programa , telefon i kupatilo.

Kompletna organizacija  Apart hotela ,,Kopaonik,,**učiniće da Vaš boravak ovde bude kvalitetan sto se tiče i odmora i rekreacije.

       CENA  za pun pansion iznosi      —————————————–     2.800 rsd

      CENA  za polupansion iznosi     —————————————–      2.500 rsd

                                                    Cene su po danu i osobi.  PDV je uključen u cenu pansionskih usluga.

                                                                                                                                                                                                                                    

U CENU JE UKLJUČENO:

* Smeštaj u apartmanima tipa studio 1/2,1/3 Usluga je na bazi punog pansiona  (ručak, večera, doručak), ili polupansiona (večera, doručak)-klasično posluženje uz poštovanje mera za vreme Covida 19), organizacija boravka, wi-fi, sala ,parking.

U CENU NIJE UKLJUČENO:

*Prevoz, piće, boravišna taksa  koja   iznosi 100,00 dinara dnevno po osobi za odrasle i 50,00 dinara dnevno za decu od 7 do 15 godina, fakultativne obilaske …

**NAŠA PREPORUKA je da posetite neke od atrakcija ovoga  kraja. Crkvište Metođe iz III veka.  *Zatim vodopad Jelovarnik- najveći vodopad u Srbiji, gde voda pada sa visine od 70 m , od hotela udaljen oko 6 km. Spomenik palim borcima na Mramoru, izvor reke Toplice.  Posebno uživanje je vožnja kvadovima. Na oko 500 m od hotela  nalazi se  GONDOLA Brzeće- Mali Karaman, koja povezuje Turistički centar Brzeće sa vrhovima Kopaonika. Dužina gondole je 3,6 km, vožnja traje oko 15 minuta i  daje vam posebne čari i avanture  uživanja  u panorami ove čarobne lepotice. Kad dođete na vrhove , obavezno  obiđite arheološko nalazište Nebeske stolice i ostatke srednjovekovnog manastira Crkvine, Pančićev mauzolej,  zatim Semetesko jezero sa plutajućim ostrvima. Obilasci su fakultativni.

POSEBNE POVOLJNOSTI:

***Deca do 4 godine borave besplatno, za decu od 3-12 godina odobravamo 30% popusta.  Po istoj ceni i istim uslovima  mogu da borave i članovi porodica zaposlenih, kao i članovi kluba prijatelja.

ZA ORGANIZOVANU GRUPU PREKO 10( deset) OSOBA ODOBRAVAMO POPUST OD 15%  na NAVEDENU CENU.

USLOVI  PLAĆANJA:  putem administrativne zabrane do 6(šest) jednakih mesečnih rata. Ukoliko osoba dolazi ranije u hotel, pre isplate prve rate putem administrativne zabrane, dužna je da uplati avans u iznosu prve rate. Ukoliko ukupan iznos korisnik uplati unapred ODOBRAVAMO 10% popusta ./Ovo se odnosi na pojedince/.

**Informacije i rezervacije na br. 011/3670196 i 060/8 89 47 42 od 09 do 15 h radnim danom.

NAPOMENA: U slučaju poremećaja na tržištu, što bi izazvalo rast cena robe široke potrošnje i čvrste valute,,,Brzeće,, doo zadržava pravo korekcija cena.                                                                                                                                    U Beogradu, 09.04.2021.

————————————————————————————————————————————————————————————————-

,, BRZEĆE,, doo,  ul. Paunova br 24 /T.C.Banjica /lokal  244,    11 000 Beograd,    web: www.kopapartmani.co.r

tel/fax: 011/3670196; 060/8894742;    Apart hotel ,,Kopaonik,,**   mail: kosticj@yahoo.com