ODRŽANA III REDOVNA I IZBORNA SKUPŠTINA IPA SEKCIJE CRNA GORA

U periodu od 08. do 09.04.2017. godine u Nikšiću, održana je III redovna i izborna Skupština IPA Sekcije Crna Gora. Za predsednika Sekcije Crna Gora izabran je Vojislav Dragović, za zamenika predsednika izabrana je Snežana Zekić, za potpredsednika Dejan Živković, za generalnog sekretara Biljana Dulović, a za blagajnika Ljiljana Vlahović.

U večernjem delu u sali JU ,,Nikšićko pozorište”, održana je Svečana akademija na kojoj je upriličen prigodan kulturno – umetnicki program uz podelu zahvalnica i članskih karti novoizabranim IPA prijateljima.

Predsednik Sekcije Srbija dr Nebojša Pantelić se u ime prisutnih gostiju-delegata Sekcija, obratio prisutnima, a ispred Sekcije Srbija, koja je bila mentor domaćinu, uručio je plaketu Vojislavu Dragoviću, predsedniku Sekcije Crna Gora.

Deo programa je bio posvećen partnerskoj romsko egipatskoj populaciji, obzirom da je 8. april međunarodni dan Roma.

Nakon svečanosti realizovan je prigodan koktel u organizaciji CRI iz Nikšića. Gosti na akademiji su bili iz regiona: IPA Sekcija Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i gosti iz Albanije, građani Nikšića, IPA članovi i IPA prijatelji.