MINISTAR POLICIJE DR NEBOJŠA STEFANOVIĆ URUČIO ZAHVALNICU NS IPA SRBIJE ZA OSTVARENU USPEŠNU SARADNjU SA MUP-A

Dana 6.9.2019. godine u svečanoj sali Palate Srbija u Beogradu, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je zahvalnice zaslužnim pojedincima iz domaćih i stranih organizacija, kao i ambasada, za ostvarenu uspešnu saradnju sa MUP-om u proteklih godinu dana.
Istakavši značaj njihove pomoći, Stefanović je ukazao na dobrobit i napredak Ministarstva unutrašnjih poslova i rezultate koji su ostvareni zahvaljujući zajedničkom zalaganju.
Ministar je istakao da je, zahvaljujući dobroj saradnji sa domaćim partnerima, ali i sa međunarodnim institucijama, inostranim policijskim službama i ambasadama, rad Ministarstva unutrašnjih poslova dodatno unapređen.

„Ta vaša nesebična pomoć naravno nije prošla nezapaženo i ovo je samo jedan od načina kojim želimo da istaknemo dobru saradnju i da se zahvalimo za donacije, pomoć i za sve ono što ste učinili za naše pripadnike. Nadamo se da ćemo ovu saradnju nastaviti i u budućnosti“, poručio je ministar Stefanović.
Ministar policije dr Nebojša Stefanović je prilikom uručenja zahvalnice i plakete akademiku prof. dr Nebojši Panteliću, predsedniku Nacionalne sekcije Internacionalne policijske asocijacije Srbije, istakao značajan doprinos koji je NS IPA Srbije dala u podizanju ugleda i afirmaciji policije u svetu, pruživši punu podršku za budući rad i još uspešniju saradnju.
Ovom svečanom događaju prisustvovalo je najviše rukovodstvo MUP-a Republike Srbije: državni sekretari, pomoćnici ministra, savetnici ministra, direktor policije sa saradnicima, načelnik Uprave granične policije, načelnik Uprave kriminalističke policije i dr.

Share/Podeli