IPA SRBIJA NA DANU POLICIJE

Dan policije tradicionalno je održan i ove godine, 27. maja 2018. godine, ovoga puta ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije.
U sklopu obeležavanja Dana policije u Knez Mihailovoj ulici održan je tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pionirskom parku od 10.00 časova na taktičko-tehničkom zboru prikazali su svoje veštine i opremu, a program je bio prilagođen najmlađima koji su uživali u druženju sa policijskim službenicima i kroz igru se upoznali sa radom policije.
Proslava se završila koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača na Kalemegdanskoj promenadi.
IPA Sekcija Srbija je kao i uvek do sada, uzela učešće u ovoj manifestaciji, kojom prilikom je pokupila brojne simpatija građana i najmlađih. Štand je obišao i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sa saradnicima i uputio sve pohvale na dosadašnji rad i zalaganje na predstavljanju MUP-a u svetu

« od 2 »