IPA na Prvom međunarodnom Festivalu dečijeg i omladinskog stvaralaštva u Zaječaru

U periodu od 19. – 23.09.2016. godine, u organizaciji Dečijeg centra u Zaječaru, održan je Prvi međunarodni inkluzivni Festival dečijeg i omladinskog stvaralaštva.

Na inicijativu IPA Regije Zaječar i Dečijeg centra u Zaječaru, učešće na Prvom međunarodnom Festivalu dečijeg i omladinskog stvaralaštva, uzela je i Literalna i recitatorska sekcija IPA Sekcije Srbije – Regije Beograd, koji su se na završnom danu predstavili svojim radovima prisutnim gostima i učesnicima Festivala.

Pored srdačnog dočeka organizatora, članovi Literalne i recitatorske Sekcije, Špejtim Sojeva i Goran Karić, su još srdačnije dočekani od strane učesnika i gostiju, te nakon predstavljanja i čitanja svojih radova, ispraćeni sa bine velikim aplauzom. Posebna čast je pripala članovima Literalne i recitatorske sekcije IPA Regije Beograd, što su bili u društvu i učestovali na Festivalu sa mnogobrojnim mladim stvaraocima, glumcima i pesnicima kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

O humanitarnom radu članova IPA Sekcije Srbije, posebno o radu sa decom, nije potrebno posebno pisati, dovoljno je pogledati album fotografija sa održanog Festivala.

Članke o održavanju Festivala i njenim učesnicima iz zemlje i inostranstva možete pročitati na internet stranicama OVDE, OVDE i OVDE.