DELEGACIJA REGIJE U OSNIVANJU VALJEVO POSETILA KANCELARIJU NS IPA SRBIJE

 Dana 6.4.2021. godine, delegacija IPA Regije u osnivanju Valjevo, posetila je kancelariju NS IPA Srbije, gde ih je primio predsednik akademik prof. dr Nebojša Pantelić. U sastavu delegacije bili su: Slađana Simić, novopostavljena koordinatorka regije i članovi Branko Marković (nekadašnji načelnik  PS Osečina), Mile Ašanin (bivši šef forenzike) i Zoran Antonić (policijski službenik).

Tom prilikom predsednik Pantelić je istakao značajnu ulogu koju je Regija Valjevo imala na početku osnivanja IPA Sekcije Srbije, istovremeno izražavajući uverenje da će novo rukovodstvo sve svoje kapacitete staviti u funkciju ostvarivanja ciljeva i zadataka IPA. Zahvalivši se na dugogodišnjem odanom članstvu i podršci IPA, predsednik je članovima delegacije uručio i prigodne poklone.

Internacionalna policijska asocijacija je i ove godine, kao i prethodnih, svojim članovima, policijskim službenicima MUP-a R Srbije koji su otišli u penziju dodelila IPA značke.
Na svečanom prijemu, predsednik NS IPA Srbije akademik prof dr Nebojša Pantelić je uručio značke penzionisanim policijskim službenicima, a clanovima IPA Regije Valjevo. Tom prilikom značke su uručene Branku Markoviću, nekadašnjem načelniku PS Osečina, Milu Ašaninu, bivšem šefu forenzike i Zoranu Antoniću, policijskom službeniku forenzike. Predsednik NS IPA Srbije akademik prof dr Nebojša Pantelić im se zahvalio na dugogodišnjoj saradnji i podršci, koju su kao članovi  IPA pružali asocijaciji svih ovih godina, a koja će se nastaviti i u narednom periodu.