DAME GODINE

U ekskluzivnom prostoru Belexpo centra u Beogradu, dana 21. aprila 2019. godine, održana je 6. Međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope pod nazivom “DAMA GODINE 2019”.
Priznanje DAMA GODINE je godišnja nagrada za istaknute žene iz javnog, društvenog i privrednog života – za rad, društveni doprinos i stvaralaštvo, a ujedno podržava i promoviše ideju rodne ravnopravnosti i položaj žena u društvu. Dame i laureate bira organizacioni odbor Prvog kluba dama.
Reč DAMA je lepa, sofisticirana i decentna kao i značenje koje nosi. Sa tim u vezi, od dobitnica priznanja se očekuju prefinjen stav, istančan ukus, otmeni maniri, umerenost u reakcijama i ponašanju.
Dama godine je jedinstveni događaj u Evropi koji na poseban način slavi ženu kao damu, a sama manifestacija je već poprimila etiketu Brend manifestacije posvećene ženama.
Izuzetna čast po prvi put, ukazana je i NS IPA Srbije, čije su članice takođe nagrađene sa ovom laskavom nagradom.
Manifestaciju je otvorio ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan, koji je ujedno i našim članicama uručio nagradu. U ime svih dama članica NS IPA Srbije, nagradu je primila MsC Nena Kričak, načelnica Odeljenja u Upravi za vanredne situacije Beograda i potpresednica Regije Beograd, koja se i obratila prisutnim zvanicama.
Na događaju je bilo prisutno preko 500 VIP zvanica iz svih sfera života, među kojima, ministri u Vladi Republike Srbije, ambasadori zemalja iz kojih dolaze laureati, predstavnici lokalnih samouprava, turističkih destinacija, privrednici, javne ličnosti i dr.

Mediji koji su pisali o događaju: MediaSfera , Bačka Palanka Vesti, Prva.rs , PRessSrbija , PINK i drugi.

Share / Podeli