„Pokažimo da nisu sami“, 12.12.2015. godine, Niš

Dana 12.12.2015.godine, u Nišu, u organizaciji IPA Regija Niš, Zaječar, Pirot, Pomoravlje, Kruševac i Priština, održano je humanitarno veče pod nazivom „Pokažimo da nisu sami“ i prednovogodišnja proslava.

U prisustvu od oko 220 članova Internacionalne Policijske Asocijacije Sekcija Srbije, iz Regija Niš, Zaječar, Pirot, Pomoravlje, Kruševac, Priština, Subotica, Južni Banat, Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Bor, Vranje, Kosovsko Pomoravlje, Podregije Senta, kao i članova Internacionalne policijske asocijacije Republike Bugarske iz Sofije, Burgasa, Vraca, Vidina, iz Republike Makedonije iz Skoplja i Prilepa, Republike BiH, iz Doboja, prikupljena novčana donacija za štićenike centra „Mara“ iz Niša – ustanovi socijalne zaštite za dnevno zbrinjavanje dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju u iznosu od 69.500. din.

Posebnu čast nama, a naročito kolegama iz Republike Bugarske, ukazao je g-din Hristo Hristov, Konzul Republike Bugarske i g-din Jordan Jordanov, policijski ataše Ambasade Republike Bugarske.

Humanitarno veče, održano je u motelu „Deligrad“ u Nišu, kojom prilikom su učešće uzeli KUD „Zaplanjski vez“, orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, kao i bend Miloša Vasića, koji su ispunili veče dobrom zabavom za sve prisutne goste.

Ovakvim udruživanjem u humnitrnom cilju, Internacionalna policijska asocijacija Sekcije Srbije i njene Regije su još jednom u punom svetlu prikazale moto IPA – „Servo per amikeco“.

Više fotografija možete pogledati OVDE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *