Organizovanje interaktivnog saobraćajno-obrazovnog „Pažljivkovog časa“, Regije u osnivanju Sremska Mitrovica

U organizaciji IPA sekcije Srbija, regije Sr. Mitrovica-u osnivanju, dana 31.10.2016. godine u 12,00 časova u velikoj sali skupštine Grada Sremska Mitrovica, za đake prvog razreda osnovnih škola, održan je interaktivni saobraćajno- obrazovni „Pažljivkov čas“. Predstava je održana u okviru projekta Agencije za bezbednost saobraćaja, u saradnji sa Upravom za obrazovanje Grada Sremska Mitrovica, Policijskom Upravom u Sr. Mitrovici, Savetom za bezbednost saobraćaja i Rotarakt klubom Sremska Mitrovica. Takođe, u navedenom programu je učestvovao i dečiji hor „Vivak“ iz Sr. Mitrovice sa umetničkim rukovodiocem hora Tamarom Pajkanović, i pesmom „Saobraćaj“ koja je nastala u saradnji sa PU Sremska Mitrovica.

Predstavi je prisustvovalo preko 250 đaka prvog razreda osnovnih škola iz Sr. Mitrovice, koji su sa „časa“ otišli sa utvrđenim znanjem iz oblasti bezbednosti saobraćaja i prigodnim poklonima Agencije za bezbednost saobraćaja i IPA sekcije Srbija.

Održavanje „Pažljivkovog časa“ su podržali i svojim prisusvom uveličali predsednik IPA sekcije Srbija dr Nebojša Pantelić, zamenik načelnika PU u Sr. Mitrovici Željko Sekulović i savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Milan Ilić.