MIHOLJSKO LETO 2018

U zajedničkoj organizaciji IPA Regije Beograd (Sekcije za putovanja i druženje ) i IPA PR Herceg Novi, realizovano je putovanje i druženje u Crnoj Gori. Tokom puta prvo se pauziralo kod Višegrada, a u ranim jutarnjim časovima u Trebinju doček su priredili predsednik IPA PR HN Slobodan Popović i predstavnik IPA RK Trebinje Boško Vuković, gde su svi zajedno obišli znamenitosti grada: Manastire Gračanicu, Tvrdoš i Stari grad. Istog dana u Igalu, organizovano je veče dobrodošlice od strane IPA PR HN. Tokom zabavne večere organizovano je nagradno takmičenje u pevanju. Pobedniku je uručena nagrada: dvodnevni izlet na Uvac.

Posećena je i Prestonica Cetinje, gde su domaćini obezbedili obilazak Nacionalnih muzeja, Manastir sv. Petra Cetinjskog, Biljijarde i Dvora Dinastije Petrovića. Na ovom putovanju obišlo se i rodno mesta Petra II Petrovića Njegoša, i u Etno sela Sv. Đorđe, stari grad Kotor i ekskluzivni kompleks Porto Montenegro u Tivtu.

U večernjim časovima organizovano je zabavno druženje gde su dodeljena još dva nagradna putovanja: vikend na Zlatiboru i jednodnevni izlet u Etno selo „Stanišiće“. Na putu ka Beogradu obišao se Manastir Ostrog, Đurđevića Tara i Manastir Mileševo.


Share this Post