IPA Regija Zaječar, Dan žena u Rumuniji kod IPA Regije Mehedinti 1

IPA Regija Zaječar je povodom Dana žena, u dane 03. i 04.03.2017. godine, za svoje članice i supruge članova organizovala dvodnevno putovanje u Rumuniju, u posetu IPA Regiji Mehedinti 1, u Drobeta Turnu Severinu.

Pored predsednika IPA Regije Mehedinti 1, Sekcije Rumunije, Nicolae Nitulescua, koji je u Hotelu Continetal organizovao svečanu večeru, članove IPA Regije Zaječar, su srdačno dočekali i predsednici IPA Regija Mehedinti 3 i 4, Mihai Barbulescu i Krystyanos Tules.

Za dobru saradnju i dugogodišnje poznanstvo, od strane predsednika IPA Regije Zaječar, Milić Gorana, predsedniku IPA Regije Mehedinti 1, Nicolae Nitulescu je dodeljena i zahvalnica, kojom prilikom je razgovarano i o daljoj saradnji u ostvarivanju ciljeva IPA.

Sa delegacijom IPA Sekcije Srbije, u Turnu Severinu je bio i 1. pomoćnik generalnog sekretara IPA Sekcije Srbije, Pešić Aleksandar, koji je prisutnima preneo pozdrave od strane predsednika IPA Sekcije Srbije, Pantelić Dr Nebojše, te se zahvalio domaćinima na srdačnom dočeku i preneo podršku predsednika IPA Sekcije Srbije u daljem ostvarivanju ciljeva IPA obeju Regija.