IPA Regija Kruševac, pomoć manastirima

Internacionalna policijska asocijacija Srbije, Regije Kruševac u sklopu svojih redovnih aktivnosti, pokrenula je projekat koji za cilj ima pomoć manastirima i crkvama na području.

Na redovnom sastanku Izvršnog saveta Regije Kruševac, održanog dana 12.06.2016.g. doneta je odluka da se pomogne manastiru Ljubostinja, Kruševačke eparhije a koji se nalazi u blizini grada Trstenika. U internim razgovorima sa Igumanijom manastira Hristinom i članovima IPA Regije Kruševac, došli smo do saznanja da je za potrebe manastira, neophodno nabaviti jedan šporet na drva koji bi im služio za spremanje hrane jer je postojeći dotrajao i da je neophodna njegova zamena.

U prijatnoj atmosferi manastira Ljubostinja, članovi IPA Regije Kruševac su dana 14.06.2016.g. poklonili jedan šporet na drva u nadi da će isti poslužiti svojoj svrsi a ujedno smo iskazali zadovoljstvo što smo mogli na ovakav skroman način da pomognemo u radu i očuvanju ove svetinje i da ćemo i u budućnosti članovi IPA Regije Kruševac uvek izaći u susret.