IPA Regija Kosovsko pomoravlje u poseti predsedniku IPA, G-dinu Pjer-Martin Mulenu

Na poziv Internacionalnog IPA predsednika Pjer-Martin Mulena, dana 29.01.2017. godine delegacija IPA Regije Kosovsko pomoravlje posetila je Švajcarsku.
Tokom posete delegaciju je primio lično predsednik Pjer Mulen, u svojoj kući u prelepom gradu Sembranšer, u kantonu Valais. U veoma prijatnoj atmosveri, uz ručak i francuska vina, razgovarano je o aktivnostima i planovima IPA Sekcije Srbija u narednom periodu, kao i o specificnostima delovanja i rada IPA Regije Kosovsko pomoravlje.
Predsednika Mulena je zanimao i život ljudi u Srbiji, u čiju je tradicionalnu gostoprimljivost imao prilike da se uveri tokom ranijih poseta našoj zemlji.

IPA Regija Kosovsko pomoravlje želida uputimo veliku zahvalnost Predsedniku Mulenu, koji je na ovaj način još jednom pokazao da je pravi Internacionalni IPA predsednik.
Hvala Pjer.

U nastavku putovanja delegacija IPA Regija Kosovsko pomoravlje, posetila je Ipa Regiju Gorenjska, Sekcije Slovenije, sa kojima je u dugogodišnjim prijateljskim odnosima, gde je veliki prijatelj i predsednik IPA Regije Gorenjska, Vinko Otovič, pokazao prirodne lepote Bledskog jezera i Kranjske gore i naravno domaće specijalitete kao što je „Kranjska kobasica“.
U povratku delegacija IPA Regije Kosovsko Pomoravlje posetila je IPA Regiju Zagreb i u prijatnoj atmosveri se družila sa Darkom Ninkovićem predsednikom Regije i njegovim prijateljima u Zagrebu.