IPA Regija Kikinda je organizovala „Osmomartovski bal“

Dana 10.03.2017. godine u restoranu „Bela Vila“, IPA Regija Kikinda je organizovala „Osmomartovski bal“, koji je bio osmišljen kao druženje članova i njihovih partnera, članova Kluba prijatelja, kao i članova prijateljskih Regija iz zemlje i inostranstva. Tom prilikom prisustvovali su članovi IPA Regije Požarevac, IPA Temišvar – Aerodrom, IPA Bukurešt, iz Rumunije, IPA Banja Luka iz Bih i IPA Maribor iz Slovenije.

Gosti su dočekani dana 10.03.2017. godine oko 16,00 časova, kom prilikom su smešteni u objekte gde će prespavati. Nakon toga, ostavljeno je vremena da se malo odmore ili prošetaju gradom, do 19,00 časova, kada je bilo predviđeno okupljanje u restoranu „Bela Vila“. Program je vodio poznati voditelj Mašan Lekić, a predivnu muziku je priredio orkestar „Kvatro bend“.

Tokom večeri, potpisana je povelja o saradnji između IPA Regije Kikinda, IPA Regije Banja Luka, IPA Regije Maribor i IPA Regije Bukurešt, koja bi trebala doprineti još boljim odnosima i kontaktima sa navedenim regijama. Takođe, organizovana je tombola, gde su nagrade obezbedili članovi kluba prijatelja, gde je glavna nagrada bio put u Veneciju.
Druženje je trajalo do 03,00 časova, kada su gosti otišli na odmor.

Dana 11.03.2017. godine, gosti iz Temišvara, Bukurešta i Požarevca, kao i članovi Kluba prijatelja koji su ostali na noćenju, su nakon doručka ispraćeni.

Za goste iz Maribora i Banja Luke, organizovan je obilazak grada, prostorija IPA Regije Kikinda, kao i celodnevno druženje sa članovima. U večernjim časovima, opet je organizovana večera uz prijatnu muziku Tamburaškog orkestra, gde je druženje u maloj sali restorana „Bela Vila“ trajalo do kasno u noć.

Dana 12.03.2017. godine, nakon odmora i doručka, gosti su ispraćeni.