IPA Kikinda, 4. otvoreno prvenstvo u pucanju vazdušnom puškom

Dana 03.09.2016. godine održano je “4. otvoreno prvenstvo u pucanju vazdušnom puškom” u organizaciji IPA Kikinda.
Doček prvih gostiju bio je dana 02.09.2016. godine oko 18,00 časova, gde su pristizali gosti iz udaqenih mesta, IPA Poljska – Novi Sonč, IPA Makedonija – Prilep, IPA Rumunija – Sibiju, IPA Velika Britanija – London i IPA Regija Vranje. Upriličena je svečana večera uz muziku, gde je druženje trajalo do sitnih sati.

Na dan takmičenja, skup je počeo u 10,00 časova, gde je usledila prijava ekipa i nakon toga početak takmičenja. Pored već nabrojanih učešće su uzele i ekipe IPA Bosna i Hercegovina – Bjeljina, IPA Rumunija – Temišvar, IPA Regija Zrenjanin, Požarevac, Beograd.

Nakon završenog takmičenja, organizovan je obilazak grada, kao I znamenitosti u istom. U večernjim časovaima upriličena je svečana večera sa muzikom, na kom je bilo predivno druženje. Dodeli nagrada prisustvovao je I predsednik IPA Sekcije Srbija dr Nebojša Pantelić.

Dana 04.09.2016.godine oko 10,00 časova gosti su ispraćeni i druženje je završeno. Svi gosti su bili prezadovoljni i izrazili veliku želju za ponovnim dolaskom.